Få tilsendt nyheter
Kontakt oss

Ny TONO-avtale

Publisert: 14.06.2010

Norges kirkesangforbund har i likhet med de fleste andre musikkorganisasjoner inngått ny avtale med TONO. For korene vil de ikke bli noen stor forskjell; men vi presiserer likevel at Tonoavtalen gjelder for konserter arrangert av korene med en billettintekt begrenset oppad til 50 000 kr.

Den fullstendige avtaleteksten kan dere finne her:


Ny TONO avtale.pdf

TONO

Publisert: 18.01.2015

 

Alle kor skal rapportere konserter til TONO!

Musikken vi fremfører på konserter og gudstjenester har normalt en rettighetshaver. For at komponist og tekstforfatter skal få betalt for sitt arbeid, må noen betale for dette. Som medlemmer i NKSF, slipper dere å betale denne avgiften, men koret må selv rapportere repertoaret til TONO. Dette gjøres på følgende måte:

Konsertprogrammet, som inneholder tid, sted,arrangør(koret) og komposisjoner, sendes til: TONO, Postboks 9171 Grønland, 0134 OSLO, eller på epost til: tono@tono.no Videre oppgir dere at koret er medlem av Norges kirkesangforbund. Det skal også rapporteres hva korene synger på gudstjenester, men dette er det menighetenes eget ansvar å rapportere. Korene skal altså kun rapportere de konserter de arrangerer.


Les mer